Termékek Menü

Blackroll Booster ajándék hengerrel

Ár:
68.800 Ft
Gyártó: BLACKROLL
Raktáron: Utolsó 3 db
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

BLACKROLL® BOOSTER-edhez most BLACKROLL STANDARD SMR hengert adunk AJÁNDÉKBA!

A BLACKROLL® BOOSTER egy újabb lépcsőfok a BLACKROLL® fejlődésében. A rezgő belső részt úgy alkottuk meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a BLACKROLL®SMR hengerekhez és fokozza azok hatékonyságát. A BLACKROLL® BOOSTER számos rezgési erősségre beállítható, amelyet két gomb segítségével könnyedén változtathatunk. 

A Vibra Motion Technológia segítségével felturbózhatod a BLACKROLL® SMR hengeredet, hiszen a rezgő belső rész minden 30 cm-es BLACKROLL® SMR hengerhez illeszkedik. Remekül hozzájárul a még nagyszerűbb masszázsélményhez és a fascia hatékonyabb oldásához. A teljes kezelt terület részesül az intenzív hatásból. 

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Dr. Robert Schleip, Fascia Research Project igazgató

„A BLACKROLL® BOOSTER egy zseniális eszköz. A rezgés erősen hat a fájdalmas területek anyagcseréjére, keringésére és azonnal csökkenti a fájdalmat. Ezek a funkciók mind az akut, mind a krónikus problémák megoldásában nagyszerű segítséget nyújtanak. Sokkal mélyebb szövetek elérhetők ezzel az új technológiával, amely egy kellemes zuhanyt jelent a fascia hálózat érzékelő receptorainak. Javul a testtudat, a regeneráció és úgy fogod érezni magad, mintha újjászülettél volna.”

 
 
Garancia 6 hónap
Szállítási súly 2 kg
Termék címkék: ajándék, blackroll, booster, henger