Termékek Menü

BLACKROLL

Hogyan és miért kell helyesen használni a BLACKROLL® termékeket?

Fontosnak tartjuk, hogy a BLACKROLL® nyújtotta előnyöket megosszuk Önökkel és mihamarabb csatlakozzanak a „rollozók” népes táborához!
A BLACKROLL® program megalkotásakor a funkcionális edzésre, élsportra és a manuálterápiára fókuszáltunk, mára már szélesebb kört ölel fel! A BLACKROLL®javítja a flexibilitást, az egyensúlyt, a mobilizációt és az erőt egyszerűen elvégezhető gyakorlatokon keresztül a masszázson át kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül!
A 2014-es világbajnok német futballválogatott is a BLACKROLL® termékeit használja felkészüléseik során.
Programunkat tudományos kutatások támogatják és a terapeuták egyre szélesebb körben használják kezeléseik során.
Használja ki Ön is a BLACKROLL® termékeink segítségével a nagyobb mobilitást, a jobb rugalmasságot és a megnövekedett sportteljesítményt!

Dr biol. hum. Robert Schleip

„A BLACKROLL® maximálisan meggyőzött sokoldalú alkalmazhatóságáról! Lehetőség, miszerint az önmagunk által kifejtett nyomás erőssége a megfelelő lazító technikákkal egyénileg variálható, így széles spektrumot kínál számunkra a terápia területén is. A kiterjesztett vizsgálatok kiváló eredményeket mutatnak a pácienseken.”

Dr. med. Lutz Graumann

„A BLACKROLL® egy ideális eszköz terápiára és sport célokra egyaránt. Egyetlen eszközzel képesek vagyunk egy teljes testes myofasciális edzés végrehajtására, mellyel optimalizálhatjuk az egyensúlyt és erősíteni, gyorsítani tudjuk a regenerációt. A BLACKROLL® segít a testünket tartósan hatékonnyá tenni, és megelőzni a túlterhelés okozta sérüléseket.”

Jan Schröder

„Versenyzőinknek a versenyekből adódó rengeteg utazás miatt egy olyan eszközre van szükségük, amely könnyű és egyszerűen szállítható. A BLACKROLL® termékeivel képesek vagyunk atlétáinknak hatékony regenerációt nyújtani bárhol a világon utazásaink során. A versenyzőkkel való munkámban a BLACKROLL® nélkülözhetetlen eszközzé vált!”

Mindennapi használat, bemelegítés és nyújtás

A BLACKROLL®-t az edzést megelőzően bemelegítésként, illetve az edzést követően nyújtásként, vagy egyszerűen a nap indításaként nem csak a sport teljesítményét fogja javítani, hanem testtartását, illetve az általános jó közérzetét is – enyhíti az addig tapasztalt izomfájdalmat- és merevséget.
A BLACKROLL® segítségével elvégezhetők többek közt azon gyakorlatok, melyeknek célja az egyensúly fejlesztése, annak stabilizálásával képesek leszünk mobilizálni testünket. Ennek elérése érdekében gyártjuk a legkülönbözőbb rollokat. Saját testsúlyunkat használva fejlesztjük erőnlétünket, regeneráljuk izomzatunkat és javítjuk vérkeringésünket. A vérkeringés fokozásával nemcsak testünk hőmérsékletét emeljük meg, hanem elősegítjük az oxygenben és tápanyagban gazdag vér áramlását, amely a szívre, a test izomzatára és az artériákra is pozitív hatással van.
A bőrünk az, amely visszatükrözi energiaszintünket, egészségi állapotunkat. Fokozott vérkeringéssel el tudjuk távolítani a felhalmozódott méreganyagokat. Segíteni fog abban, hogy egészségesen érezzük magunkat a bőrünkben!

Miért éppen a BLACKROLL® termékeket válasszuk?

  • Jelentősen javítja a flexibilitást, a mobilitást és az izomzat teljesítőképességét.
  • Csökkenti és megelőzi az izomfájdalmat és izomsérülést.
  • Kifejezetten az izmok regenerációját és vérkeringés fokozását célozza meg.
  • Javítja a helytelen testtartást a „core izomzat” erősítésével, illetve fejleszti egyensúlyunkat.
  • Fokozza az oxygenben és tápanyagban gazdag vér áramlását , csökkenti a narancsbőr kialakulását, illetve megszünteti azt.
  • BLACKROLL® termékeink mindegyike vízálló, egyszerűen tisztítható, szagtalan. Könnyű súlyából és méretéből adódóan egyszerűen szállítható. (pl.: BLACKROLL® Standard:150g, 30cm)
  • BLACKROLL® termékeink mindegyike Németországban gyártott, környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható, vegyi-és káros anyagoktól mentes.
  • Minimális erőfeszítéssel aktívan hozzájárul a fittség, a jó közérzet és a sportteljesítmény növeléséhez.
  • Megelőzi a tipikus sportsérüléseket. Próbálja ki Ön is BLACKROLL® termékeink valamelyikét és győződjön meg a fittségi szintjének, sportteljesítményének és jó közérzetének látványos javulásáról! Rock ’n Roll! BLACKROLL®
Rendezés:
Nézet: