Termékek Menü

Disq

DISQ TÖRTÉNET

Robbert Boekema, a DISQ feltalálója holland gyorskorcsolyázó családból származik, édesanyja Olimpiai bajnok sportoló, ő maga pedig a holland válogatott tagja volt. Mivel egész életében sport-közegben mozgott, folyamatosan kereste azokat az újdonságokat és ötleteket, amivel az edzőtáborokban, versenyeken súlyzók és gumikötelek nélkül, egyszerűen lehet edzeni.           Végül Robbert maga találta fel a legmegfelelőbb eszközt, egy síelés  alkalmával, amikor a síbérletét a beléptető kapunál kihúzta, majd elengedte azt. A síbérlet tartó visszahúzta a bérletét és ez a kis mozdulat volt az ami inspirálta, ekkor jött rá, hogyan lehet egyenletes  terheléssel működő eszközt tervezni.

 

 
    
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DISQ VILÁG

5 év munkája után a 2013-as Kölnben megrendezett FIBO-n     mutatták be a terméket, ami azonnal nagy sikert aratott! Az azóta  eltelt másfél évben vírusszerűen terjedt el a DISQ világszerte, élsportolók és világsztárok körében egyaránt. 

2014 októberétől a SportX jóvoltából Magyarországon is       megnyílik a lehetőség a termék megvásárlásra illetve arra hogy DISQ tréningen vegyenek részt az edzők és így kvalifikált edzővé váljanak. 

 

 
    
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendezés:
Nézet:
Utolsó 7 db
94.900 Ft